Piteå Dansar Och Ler. Skönt att det är över..........!

Äntligen kan man andas ut och vara människa igen. :) Blev sjukt hårt igår. Först på dagen på kittel askalas och sen hem och tog en pn i två timmar, sen upp igen på förfest som var hos Pekka, sen hos mamma! :) Och det var faktiskt riktigt roligt på kittel på kvällen också. Sen var det efterfesten på Challenge som också levererade, tack vare mina underbra vänner, dom som gör allt lixom! :) Sen dum som jag var blev det efterfest nr två, sen råkade jag slockna där och fick typ panik då jag vaknade och inte visste vart jag var! ;) Så kan det gå, och alla hann bli oroliga, dumt av mig. Men så går det ju om man blir för trött. Jag kommer vilja vara nykter ett år nu känns det som. Och idag mår jag mycket bättre än vad jag förtjänar, hoho! PDOL är askul, men det är tur att det bara är en helg en gång per år. Man blir ju rätt less ;)


Kajsa Dysholm har varit på festival förut! ;)


Jag och min fina! :)




Maria och Danne :)


Snyggisar! :)

TACK alla som gjorde min helg, har varit sjuuuuuuuuukt roligt! :)

PUSS!! <3

Pdol

Kom till Pite Dansar Och Ler!! ;)
Nu känner jag verkligen tagget för detta!! Imorgon direkt jag slutar klockan fyra ses vi på kittel! Kommer bli en magisk helg känner jag på mig, hoho! ;) Idag var jag och Emma och åkte karuseller, eller en. Det räckte, tror jag har blivit för gammal för det där.. Haha. Det är så mycker som hinner hända nu så har inte tid att blogga, som alla kanske märker om det är nån som läser då dvs. :) Ikväll blir det en myskväll hemma med Victor för att ladda batterierna till helgen som kommer vara fullt ös. Hoho!! Nu ska jag slita mig från datorn, men fööööörst, lite bilder! ;)




Söt-Amanda bakade ckokladbollar! <3


Jag, Nova och Sanna gick från stan till Munksund :)


Lilla bäbis! :)



Bianca Gaudet.......

Jag vet att jag har varit elak idag.. MEN, jag älskar faktiskt dig! :)
Bianca är en söt och rolig tjej som är vacker då hon ler.. Hon jobbar på väldigt bra på lyktan och ger alltid järnet! Hon har långt blont hår och blåa ögon. Hon ska snart flytta till Canada i TRE månader, kanske längre.. Fy vad jag kommer att sakna henne då! Hon ville iallafall att jag skulle skriva ett inlägg om BARA henne, så nu gör jag det. Till dig mina fina arbetskamrat/kompis, här har du ditt inlägg! :)

PUSS PÅ DIG!!!


Hej hej!!

Skulle bara titta in och säga hej, och ja. Jag har fullt upp med jobbet och ikväll ska jag tvätta.. Så kul har jag det! ;)

<3

Världen är så sjuk orättvis.. Och det är så hemskt att man kan må SÅ dåligt för att ta det steget, men ser man absolut ingen annan utväg så är det väl bara svart.. Kan ju bara hoppas att du har det bättre nu. Eller, det vet jag ju att du har. Puss och kram på dig fina människa så hoppas jag att vi ses igen! Tänker på alla andra också som går igenom detta. Huvva =(

<3






Pusspuss..

Café Röda Lyktan...

DET är mitt jobb det.. Har varit två sjukt stressiga dagar, men det är faktiskt kul! :) Och det bäsa med mitt jobb är att det finns trevliga kunder! :) Händer ju ibland att man får en otrevlig men dom flesta är trevliga. Också jobbar jag med helt underbara tjejer, otrolig bra stämning på jobbet! Imorgon ska alla tjejer som jobbar käka på Nodo, mys-pys! :) Men imogon är jag LEDIG!! Synd att jag inte var ledig tors, då hade jag hunnit med en utgång, hehe ;) Och imorgon blir det bra väder så jag kan bättra på brännan lite, kommer att vara på Fingermanholmen tror jag, så be för kanonväder! :> Jag har även shoppat idag! Eller, skrivit upp lättare sagt.. Farligt det där!






Kan vara världens bästa märke! Och nu när jag skriver detta så frågar
Victor "hur många sånna Peak-koftor har du"?? SÖTE! :)

Bye bye!!

Mys-helg! :)

Tjolahopp!!
Nu har jag varit borta heeeeela helgen! :) Jag har varit på Hattudden och myst med jacuzzi, vattenskoter, god mat och film. Och jag har varit på Rönnskär och myst med bastu, bad, god mat och allt möjligt! :) Det är så FINT på Rönnskär, man kan verkligen bara koppla av och mysa. Jag har inte ens sminkat mig en enda gång i helgen, hur skönt som helst! :) Sen är det ju underbart att ha Victor som vill haka på, min fina Victor! :) Vi lärde oss att spela poker i helgen, eller jag lärde mig! ;) Skitkuuuul, men jag vann inget. :) Men hemma är ju alltid bäst, så det är skönt att vara hemma också. Nova fick stanna på stugan tills imorgon. Jag har varit ledig i TRE underbara veckor nu och imorgon börjar jag om att jobba. Liiite ångest har jag faktiskt, men jag fick en magisk semester! Jag har typ den här känslan då det är söndag och man har tre prov imorgon på skolan. Inte okej! :P Jag har en massa fina bilder från i helgen och dom kan ju tala för sig själva så fint och underbart det är! Föressten så såg vi Harry Potter på bio också, den var sjukt bra! :)

















En helt okej sammanfattning om vad jag gjort i helgen! :)









Chill, de e chill..!

Hejheeeej!

Ligger och myser med Victor och Nova i sängen och tar det lite lugnt. :) Det har varit mycket vattenskoter denna vecka då Sanna är hemma! ;) Vi körde med ringen från Hattudden till Fårön! Jag åkte ringen i typ nån minut och orkade inte hålla fast mig för att jag skrattade så mycket. Sen lastade vi av ringen hos Peter och Ulla och kröp ner i deras jazzuci, mysigt värre! ;) Nu njuter jag av min sista semestervecka.. börja jobba på måndag!! Ikväll ska vi vara hos Victors föräldrar för dom har besök från Stockholm, sjukt mysiga människor! :) Och igår fick vi träffa Jenni och hennes nya kille. Så vi bara myser och dricker vin, eller jag dricker vin iallafall! ;) Ikväll lutar det åt utgång för att det är trots allt onsdag, och jag har fortfarande semester! :)





God-middagen från i lördags! ;)





Mammas goda efterrätt! :)

Ha en trevlig kväll allihopa, puss och kram, hoppas att vi ses på nitton ikväll :)

Lördagkväll, myskväll!

Har haft en sjukt mysig kväll med god middag och världens bästa pojkvän! :)
Var förbi hos Sandra och Niklas också, men sutade hemma med film och myyyyyyys!

<3

Tjohoo

Jag kommer att behöva semester från semestern! :) Nä, jag bara njuter och njuter och har sjukt kul. Eller nu ska vi städa jag och Victor.. Det var inte lika kul. MEN imorgon har han tagit ledigt så då ska vi på sandskär och mysa på. Igår var vi iallafall ute och käkade på 1906 med våra föräldrar, och drack alldeles för mycket vin. Känns skönt med en alkoholfri dag nu när det är Torsdag, så får vi se vad helgen har att erbjuda!

Blir inga bilder idag tyvärr, blev för slö! ;)

PUSS PUSS!!

Helgen!

Nu kommer en liten update om vad jag har pysslat på med i helgen! :)

Lördag: Det blev såklart en liten fest, hos oss till och med! :) Vi satt mest ute på balkongen och surrade några stycken, riktigt trevligt ändå! Sen gick alla ut före mig och Victor som inte orkade stå i en tusen meters lång kö.. Men, vi tog oss ut på nitton tillslut. Sen subblandes hem efter krogen med nattmat från Shell!


Elin, Evve, Madde :)





Söndag: Då var det final match med Emmas lag, som förlorade tyvärr med 1-2, men faan vad duktiga som har fixat SILVER TVÅ ÅR I RAD!! :) Det va väl det vi gjorde på söndagen, såg fotboll och fick mat hos Svärföräldrarna! :)


Måndag: Denna dag var nog den roligaste på läääänge.. Min fina syster är hemma så då händer det ju som alltid saker. :) Vi var på stan jag, Amanda och Sanna och shoppade lite saker. Sen kom vi på att vad fan, vi piercar nått. Så jag och Amanda gjorde ett till hål i örat och Sanna skulle ha gjort det också, men hon skulle göra nått speciellt som dom bara gjorde på Anna klippare så et får vänta! Sen efter stan så drog vi ut på Hattudden där vi körde vattenskoter och åkte ring efter. Eller Victor och Amanda åkte ringen ;) Efter att dom åkt så drog jag och Sanna iväg själva och lekte lite, sjuuukt kul! Så snart Hasse får igång jacuzzin så blir stugan värsta drömstället! :)
Sen efter allt bus så for Victor hem och sov för att han skulle ju upp och jobba idag. Jag och Sanna for ut och åkte båt med Ida, Tommy, Jenny och Niklas. Nova och Sky följde occkså med såklart. :) Också lite bilder....


Amanda gjorde ett till hål uppe :)


Och jag ett till nere. Amandas kommentar "Och Tina var 21 när hon gjorde hål i örat"! ;)


Förbereder sig på kallt vatten..










Vidare mot nya äventyr..


Jag testar Sannas brillor


Jenkan, Nova, Niklas




Mys vovven!


Avslutar med denna då! :)




Lördag

Det roliga att ha en pojkvän som Victor är att man vet inte riktigt vad som händer. Ibland jobbigt, men bland ganska roligt. Som ikväll så har jag faktiskt ingen aning vad som händer, fest? Inte fest? Blir kul att se när pojken slutar jobba klockan sju! Jag har beställt mat nu iallafall, det vet jag! ;) Och Amandas lag vann matchen idag som jag va och kolla på, wihooo! Emmas förlorade med 1-0, men dom är ändå vidare, så håller tummarna nu! Nä, nu ska jag gå och hänta maten så får vi se vad som händer ikväll, jag och Nova tog en vilostund i sängen, mysvovven där, hon sover fortfarande. =)





Mina två fina!


Bilder från igår

Måste få lägga upp blder på Tilda och Amanda från paraden, sötnosar!







Det var svårt att hinna ta i farten, men jag lyckades! Tyvärr så var inte Emma med i år. =(

psg

Idag så har jag och Nova myst i djupviken med Ellinor hela dagen på bryggan! :) Sen såg jag en match som Amanda spelade, dom vann med 1-0! Hoho!! ;) Klara gjorde målet! Sen såg vi paraden, sjukt kul! Och kvart över tio hade Tilda match, som förlorade tyvärr med 1-2, spänningen var olidlig! Men jag är så stoooooolt storasyster, är så roligt att kolla på dom! Imorrn ska jag se Emma spela klockan två på LF, kom dit!! :) Jag har även hunnit med två glas vin med min fina svärmor. <3

Nu är jag hemma och ska mysa med dom två finaste, älskar min hund och min pojkvän/sambo! :)

Gick inte att ladda upp bilder.. så det får komma imorgon då!

Tjiing!

RSS 2.0