Oroa dig inte, det kommer att ordna sig!

Igår var jag och mamma på bio och innan vi skulle se den så kom en fyllegubbe fram och frågade om han fick slå sig ner ett tag. Och klart att han fick det! :) Han var väldigt trevlig och påstod att han kände på sig saker.. Sen kände han på min mage snabbt "Det blir en lite pojke det där!!" Jajemen sa jag då! Sen babblade han på om att han var så välkommen och att Jack kände av det i magen och att han var lycklig. Sen börja han "Men du behöver inte oroa dig så mycket, jag ser att du har haft jobbigt med gubben, men det kommer att ordna sig! Du kommer att hitta någon som älskar din pojke lika mycket som du!" 
Haha, så kul gubbe alltså. Men såklart att jag inte ska oroa mig så mycket. Det gör jag inte heller. :) 
Bion var faktiskt ok, ganska seg men vacker! Vi såg berättelsen om Pi, sen käkade vi middag på golden med Ulla och Emma, massor myspys! :)) 
 
Lilleplutt lever om mycket i magen och vi myser på. Jag hoppas att Anna-Carin är frisk imorgon så att vi kan fira in det nya året som planerat! Och hoppas lille Jack håller sig inne i magen ett tag till tills hon är frisk eftersom hon ska följa på förlossningen! :)) 
 
 

Vem kan stoppa mig när jag bara vankar fram..! ;)

Jaa, man känner sig ju inte läckrast i stan just nu alltså..! 
Inga skor kan man ha för är så svullen, har samlat på mig gode mycket vätska. Och ont har man överallt så ser ju helt sjukt ut när man går! Haha, inte en vacker syn! Tur det är över snart så man får känna sig snygg igen! :) 
Så om någon undrar varför jag inte har snyggare skor på mig när jag har finare kläder är för att det går inte helt enkelt.. Inte bara en dans på rosor att vara ett preggo. :) Men annars har det varit riktigt mysigt, utom nu på slutet. Men det kommer ju vara värt det jobbiga såklart. :)) Saknar mitt jobb, helst Cissi som jag är van att träffa hela tiden träffar jag ju aldrig nu! Huvva, inte orkar jag med att gå på stan heller. Men snart! :) 
 
Jag och mamma myser bara på här hemma och käkade honungsmariderad lax med en jättegod sallad.
Sen har jag hållt igång heeela dagen idag, tvättat, städat, renbäddat, diskat å allt så det är klart i min lägga, så nu ska jag inte fara dit nått mer förens lillen är här och då är allt städat och klart! SWEET!! 
 
Ha en trevlig fredag allihopa! Puss.
 
 
 
 

Snart nytt år..!

Snart är det ett helt nytt år, känns skönt och jag hoppas att det nya året blir bättre än detta. 
Eller det vet jag ju att det kommer att bli med min nya bäbis! :) 
Under år 2012 har jag hunnit förlovat mig, bott i Riksgränsen, blivit gravid, brytit upp förlovningen, flyttat hem igen och kämpat med att ställa in mig på ett liv som singelmamma, blev inte alls som jag hade tänkt mig med mitt liv men nu känns det jättebra och jag trivs bra själv. :) 
Nu när jag tänker framåt ser jag bara allt posetivt! Älskar att jag har sån stor familj som alltid finns bakom mig och stöttar till hundra! :) 
 
Var hos barnmorskan idag och allt var bara bra med lillbäbisen, han växer som han ska och ligger redo med huvudet neråt! ;) 
 
 
 
 

Tjeeena bloggen! :))

Jag har väl inte skrivit på sådär två år kanske? ;) Men är väl dags att börja om nu när jag kommer ha nått kul att skriva om! Typ Jack! :) Så alla som hatar mammor som skriver och lägger upp bilder på sina barn behöver INTE läsa. :) Om jag får chansa så tror jag att han kommer att komma innom två veckor, det trycker mycket så känns som att han kommer när som helst, mitt lilla hjärta! :)) 
 
 

RSS 2.0