KOM NU JACK!!! ;P

Nu är jag less och måååååånga som längtar efter dig! :)) Så tycker du kan komma snart så att man får titta och mysa med dig, längtar ju så mycket att jag inte kan sova på nätterna!! 
Det känns då som att kroppen håller på att förbereda sig så det är ju ett bra tecken, på måndag är han beräknad så blir galen om jag måste gå över, men får väl ställa in mig på det ändå.. Var hos barnmorskan idag och han ligger rätt som han ska i magen med huvudet fixerat, yey! :)) 
Käkade lunch idag på Thaigarden med Therese, Victor och Petter, ganska kul å samla gamla gänget. Sen blev det kaffe och skitsnack med bara Therese, alltid lika kul att surra på med bra tjejkompisar! :) 
 
Nu ska jag och mamma handla så det blir någon middag ikväll, är så sjuuuuuuukt mysigt att få bo med bara mamma och Nova såklart! :) Hon är i löpen nu, blir ju kul om hon tror att det är hennes bäbis sen när Jack kommer! Haha ;) 
Sen blir det ögongodis, sons of anarchy! 
 

Freeedag! :)

Idag har jag lunchat med snygg-Emma på stan på Röda Lyktan såklart! :) Sen kom Erika förbi med lite kläder till lilleman, taaaaack! :)) Och mamma hade också hunnit köpa lite kläder! :) 
Ikväll blir det myskväll med mamma, Emma och Ulla, kanske blir lite sons of anarchy som mamma nu har blivit fast i! Nu förstår hon äntligen varför man kan sitta en hel dag och bara nöta serier! Sen att han är så sjukt snygg också min Jax är ju ett plus i kanten! ;) Nä nu ska jag hjälpa till med middagen! 
Puss!
 
 
Tack Erika! :)) 
 
Tack mamma! :)) 

Bara väntan kvar då..!

Nu är lilleman fixerad så är som bara att vänta ut han..! :) 
Är ute och går och försöker hålla igång så han ska sätta igång, vill ju se på han! 
Också detta eviga tjorv med försäkringskassan, papper hit och dit och jag är sämst på det så blir att fara förbi favvo Maggan så att hon får hjälpa mig för hon är bäst med papper! Tur man har stor familj! ;) 
 
Är ganska avis på alla som är utomlands nu och solar och badar, hade gärna kommit bort en vecka och myst på i sol och pool! Fast det får bli när hajna kan följa med ist, kommer bli awsome! :) 
Sen vill jag åka bräda också, mkt man vill nu bara för att man inte kan! Nä nu är det bara hålla tummarna att det är jättenära och att han vill komma ut snart och att allt går bra. Läääääängtar!
Puss
 

Sömnlösa nätter..!

TUR man är ledig på dagarna för är grymt tufft att sova bra på nätterna, dom blir grymt långa.. Har jag sagt att jag är less?! Haha, svullen är jag också. huvva.. Ska till barnmorskan imorgon så blir spännande att se vad hon säger. 
 
Idag har jag iallafall haft date med Martina och världens bästa Frank, guuuuud vad jag älskar den sötungen! :) Världens finaste blåa ögon! Han väntar ut Jack nu så dom kan bli lika bra polare som jag och Martina. Känns jättekul att vi har varandra! :) 
Vi sa alltid det när vi var små att vi skulle skaffa barn samtidigt, också blev det så! :) Fem månader mellan är ju ingenting. Massor mys! :) 
 
 
 
 

Välkommen 2013!! :)))

Nytt år, nya möjligheter! SÅ underbart! 
Igår var jag och mamma hemma hos pappa i munksund och åt godmiddag och spelade spel, jättemysigt! :) Nu är det också fritt fram för lilleman att komma, börjar bli ganska less på att vara preggo nu! Igår fick jag knappt på mig skorna för att fötterna hade svällt så mycket, haha! 
 
Nu börjar jag om från ettan med Sons för att mamma ska börja se den, ha det så bra! 
PUSS!! :)) 
 
 

RSS 2.0