Helgen! :)

Halloj! :)

I fredags var jag på Rönnskär med en massa Marklunds, mysipys! :) Elvira och Siri är så söta och jag lekte med Elvira hur mycket som helst! Hon var inte alls lika svårflirtad denna gång! Alla som inte har varit på Rönnskär borde verkligen fara ut dit, det ser ut som saltkråkan, hur fint som helst med bara röda stugor överallt. :)
Och Nova ÄLSKAR att åka båt, hon är så jäkla cool när hon åker, haha! Och Linda skrattade ihjäl sig då hon kissar, för hon står på framtassarna med rumpan uppe i luften, jag måste verkligen filma det någon gång!














Lördagen så for jag hem för att jag skulle på kräftshiva hos Emma och Danne, hur kul som helst! Jag älskar ändå kräftor, och blir ju bara roligare om man är ett härligt gäng och dricker vin och snapps. :) Efter ett tag hos Emma och Danne drog vi till stan och gick ut på 1906. Sandra och Niklas var så snälla som hämtade oss. Kvällen slutade som vanligt på big boy och sen hem och slocknade i soffan :) Jag har iallafall haft en jättetrevlig helg med trevliga människor!! <3 Och jag såg en film igår som heter Ökenblomman eller nått, den var sjukt bra! Den borde alla se vad som händer i världen, så sjuk värld! =( Jag fattar verkligen inte hur man kan göra ett barn illa. FY FAN!

















Avslutar med en bild på världens bästa!! :)




Jobbar-tjejer! ;)

Igår var vi på Hattudden med alla som har  jobbat i sommar, som ett avslut typ. Så trevligt! :)
Det kändes i kroppen idag att jag drack lite vin, men det är ju smällar man får ta! Mamma bjöd på en jättegod middag och det blev bad och mycket snack! Jag har ju alltid mina deep-talk på fyllan, hehe. Nu är jag hungrig och vill ha mat men varken jag eller Victor orkar handla. Hur ska vi lösa detta?
I helgen blir det att fara ut på Rönnskär med alla Marklundare heeeeeela helgen och mysa! Tur att man har världens sötaste Siri och Elvira att leka med. Nääää, om man skulle ta tag i detta! Hungern är större ;)


Snygga brudar i Jazzuzin! ;)











Magiskt! :)


Marklunds!! <3

Kan ju säga att det är sjuuuuuuuuukt väder ute! Shiiiiiit..!
Idag fick jag träffa Jonas, Linda, Elvira och Siri! Vad alla är underbara och Grattis Farbror Jonas! :)
Det är roligt med familjen, man blir så glad när man träffar alla. Och i helgen ska vi ut och mysa på Rönnskär. Tur mamma är snäll och böt med mig så jag kunde ta ledigt på lördagen.


Elvira :)


Siri :)


Ja, lite sugen blir man ju på en bäbis! :)

<3

Söndag, gillar inte söndagar..

Hallå! :)

I fredags fck jag äta mina älskade kräftor, som jag älskar kräftor!! :) Sandra och Niklas kom på kräftshivan, och Kajsa var seg, men hon kom senare och fick äta själv. Sen blev det film-mys och jag somnade i soffan.. Det tar på krafterna att jobba hela tiden. Och lördag, igår somnade jag efter middagen till halv tio typ, då ska självklart världens bästa Emma ringa och tagga upp mig så det blev en impulsfest hos oss, sen gick vi ut en snabbis på nitton. Det var dött i stan igår! Kvällen avslutades på big boy och ett sista vinglas hemma hos oss med Petter. :)


Kräftor! <3

Och idag firar pappa och Anna-Carin sin bröllopsdag! GRATTIS!!!!! :)
Ska lägga upp en bild så sjukt vackert det var för ett år sedan, det är faktiskt det vackaraste bröllopet, tror ingen kan slå det på Rönnskär.. Mys!


Vackert.. Och allt var perfekt! :)

Rolling in the deep..

Nu har jag hämtat min fina lilla bäbis! :)
Så nu ligger vi och myser hela tiden. Tänk att förra sommaren var hon en liten liiiiten boll typ! ;) Imorgon ska vi ha kräftshiva hemma hos oss, fyfan vad gott!!! Synd att man jobbar på lördag, annars hade det väl lätt blivit ett glas vitt till, men jag kör på cola imorgon! :)


Jag och Novis förra sommaren, söt-plutt!


Plutte!

NU kom en SLASH-låt upp, fyfan vad han är grym, jag älskar han.

Ledig dag med fint väder :)

Idag har jag hunnit med naprapaten, har så sjukt ont i nacken med alla mina spänningar, han sa själv att jag aldrig har varit så spänd förut.. Huvva, får hoppas min huvudvärk går över nu då. :) Sen mötte jag upp min fina syster och Victor fick sluta tidigt så vi får till Hattudden och gjorde god lunch och har badat och solat hela dagen! :) Nu skulle Victor och träna och jag ska vänta på Sandra Carlsson som snart kommer hit, hoppas jag! ;)

Whoop whoooop!




under the coconut tree.... haft låten i huvvet heeeeela dagen! =P

Nu är det mycket jobb, igen! :) Men imorgon är jag ledig och det ska tydligen bli bra väder! AWSOME! :) Jag tycker att det är skitmysigt nu när det börjar bli lite mörkt ute igen, så man kan tända ljus osv. :) Mys-pys, sånt jag gillar! Men det känns jobbigt då det blir kallt och vinter, får se till att ha massor planerat så det blir en rolig vinter. Inte bara kall och jävlig. :) Nova älskar vintern.. Hon är så sjukt söt i snön, hon försvinner ju typ! ;) Jag fick komma hem till en välstädad lägenhet ikväll. Victor och Elin Blylod har varit så duktiga!! <3 Nu gäller det att plocka undan hela tiden så det slipper bli så jäkla stökigt hela tiden. Nä, film nu då kanske och sova. Kommer att sova ut läääääänge imorgon!



PUSS!! :)


RSS 2.0